Frozen feestje

Heeft u ook zo van die momenten waarop je jezelf afvraagt: "waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen?". Wel ik heb mij die vraag de voorbije 48 uur regelmatig eens gesteld.
Image result for frozen princes cake
Het zit namelijk zo... enkele weken geleden zag dochterlief deze taart op het internet.
En zei: "oh mama, zo'n taart zou ik graag willen op mijn verjaardag!".


Terwijl ik de boot nog wat probeerde af te houden, zei papa in volle overtuiging... maar uw mama die kan dat wel. (Achum)

Het gevolg was dat ik gisteren de hele dag in de keuken heb gestaan om een taart te maken die er van ver een beetje op lijkt. :o))

Maar zo'n taart is natuurlijk niet voldoende, want ik had haar voor de taart al een Frozen verjaardagsfeestje beloofd. Dus mocht ik naast een taart ook nog wat versiering en spelletjes in elkaar knutselen. U begrijpt dat ik toch enkele keren mezelf heb vervloekt!

Maar dan is het eindelijk zover en zie je dat stralende gezichtje... misschien is het dan toch allemaal de moeite waard geweest?


In ieder geval heb ik aan mijn wederhelft gezegd dat hij de volgende keer dat ik én een themafeestje wil geven én zelf de taart wil maken, hij me een schop onder de kont mag geven!! ;o)
2 opmerkingen:

  1. Leuk gedaan en die taart ziet er toch geweldig uit! Gelukkig hoeft het niet iedere week. Ik zou een afspraak maken dat als er nog eens een themafeestje komt, dat je dan je man de taart laat maken ;-) dat kan hij zeker weten!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje... altijd leuk om te lezen ;o))